KLICKA HÄR för högupplösta bilder till press och PR.
Bilderna är fria att publiceras så länge fotografens namn anges.

Foto: Markus Tälth

                Recensioner

FRÖKEN ELVIS & GIGANTERNA (ALBUM)
Läs hela recensionen HÄR!

"Det mesta gör att man häpnar; de finurliga texterna, de starka arrangemangen och en bedövande musikalisk skicklighet. Frontlöparen är Camilla Fritzén, med sin sång och sina texter. Allt flödar av en böljande friskhet och lekfullhet och en mångfald av rörelser och infallsvinklar; det finns inga hinder, inga spärrar bara öppna gläntor och grindar. Det är som en musikalisk smitta, som vandrar från cell till cell." - Lira 
 

FRÖKEN ELVIS JUL 2022
Läs hela recensionen HÄR!

"...Finns mycket att bli förtjust i på en konsert med fem kvinnor som skaffat sig en självständig stil: Sinnet för starka melodier, samspelet, stämsången, rytmkänslan, smarta texter, genomtänkt mellansnack med mera..." - Kulturbloggen


KUNGEN OCH VI (ALBUM)

"Texterna fortsätter att vara osedvanligt självklara, ja, rent av berikade av sin nya form. Och de nya låtarna (som får utgöra 'och vi')  är, bandets vana trogen, ständigt varierande; skickligt pendlande mellan poppig fest och vissnyggt allvar. Därtill är det hela tight och skickligt musicerat ... " Anna Wallentin, NT/Corren »

ELVIS PÅ SVENSKA (ALBUM)

"Med en god portion humor, lite allvar och stor musikalisk skicklighet lyckas Fröken Elvis vända de ursprungliga machoperspektiven till något väldigt vardagligt svenskt - och framförallt kvinnligt" Magnus Börjesson, Nerikes Allehanda »
 

LIVEFRAMTRÄDANDEN

"Texterna håller en befriande hög kvalitet och det var uppfriskande att höra Elvis gamla låtar i ny fräsch tappning. Arrangemangen av låtarna var briljanta från början till slut ... " Björn Elmgren, Smålandsposten »

"Texterna framförs med en ironisk tydlighet, det gör att man skrattar. Spelglädjen och samspelet sitter som en smäck. Och trots att de levelerar gamla slagdängor, så är det fräscht" Malin Ringdahl, Kultursidan.nu »

"En timme med Fröken Elvis - underhållning när det är som bäst" Kulturmagasinet Kulturbloggen »

"Ensemblen äger föreställningen tillsammans och artisterna kommunicerar till synes sömlöst både med varandra och publiken" Emma Gustafsson, Eskilstuna Kuriren »